Bliss, blessed osv - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Om mig

Bliss, blessed osv

Annons

Herregud vad vackert det är ute nu. Varje morgon efter att vi lämnat barn på förskola och skola försöker vi hinna gå en promenad. Stressiga mornar blir den kort, andra mornar lång.

Annons

Vi har lyxen att bo tre minuter från vattnet och vi hänger mycket där nere året om. Nu håller jag tummarna för att det fortsätter vara kallt ett tag till så att isen fryser till ordentligt och man kan börja gå ut på den. Det där med att gå på is är rätt läskigt tycker jag men vissa år har de plogat med en bil här ute, som en gågata, och då tänker jag att om en bil kan åka där så måste väl jag kunna trippa fram.. Ett år fanns det till och med en liten korvkiosk ute på isen – helt underbart.

Annons

På tal om is så har min man försökt anlägga en egen skridskobana i vår trädgård. När jag skrollade runt på Instagram igår kväll såg jag att duktiga anläggarna Rotäkta Trädgård och Abelins Bygg fått i uppdrag av en kund att anlägga just detta. Och de gjorde det såklart så snyggt. Jag är grymt avis och piskar på min man att lösa en minst lika fin haha.

Bild: Abelins Bygg
Annons

/ Julia

Lämna en kommentar