Jul i vårt hus - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Om mig

Jul i vårt hus

Nu är det inte långt kvar till julafton. Nedräkningen till julafton blir så extra påtaglig med barn, det är datumljus, julkalendrar och räkna dagarna på fingrarna många gånger varje dag. Precis som det ska vara.

Annons

Mitt projekt amaryllis-fönster går enligt plan. Några har blommat tidigare under december men nu lagom till julafton är de flesta i full blom och andra stadigt på g. Lite rangliga är vissa men det får vara så, har en liten dotter som mer än gärna vattnar blommor och då skjuter de lätt i höjden.

Annons

Härom kvällen klädde vi granen. I en drömvärld hade den flyttat in redan för någon vecka sedan men jag är tyvärr allergisk mot gran och därför får granen vänta till dagarna precis innan jul och då knaprar jag clarityn. För att maxa myset satte vi istället en gran på altanen utanför glasverandan redan i början av december. Det är så vackert när man kommer hem i mörkret och ser granen lysa.

Annons

Ser ni snögubbarna? Dessa har barnen gjort på vår underbara förskola. Jag är så kär i de små gubbarna, funderar på att skaffa en två tre barn till bara för att komma åt snögubbarna.. tänk vad fint det hade varit med en hel rad av dem haha.

Annons

Här hänger jag om kvällarna just nu – jobbar lite, bakar mintkyssar och tar ett glas vin med min man.

/ Julia

Lämna en kommentar