Let’s surf - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Gotland, Om mig

Let’s surf

Annons

Vi håller oss mest nere på södra delen av Gotland med någon enstaka avstickare norr ut till Fårö, Bungenäs och Furillen. Ett litet undantag är Surflogiet som ligger vid Tofta. Barnen älskar att testa surfbrädor, min man är besatt av solnedgång och jag som i vanliga fall inte är något stort fan av att äta i närheten av sand tycker att det är himla mysigt att sitta med fötterna i den mjuka sanden och äta middag.

Annons
Annons

Den här gången fick vi med oss både mamma, kusiner, syskon och respektive. Sånt mys.

Annons

Här sitter man under bar himmel så upplägget bygger på vackert väder. Vi hade himla tur och fick en helt strålande kväll och solnedgången fick nästan tio av tio. Vill man kan man hyra glamping-tält och sova över på stranden. Jag önskar att jag gillade den idén men om vi ska vara helt ärliga så är det inte riktigt min grej. Min lite mer äventyrliga syster testade ett liknande koncept i Ljugarn med sina barn förra sommaren och tyckte det var super.

Annons
Annons

Alla barn som plockar femton bitar plast på stranden och lämnar in till restaurangen får en glass. Har aldrig sett barn så peppade på att plocka skräp förut. Jag tänker köra samma upplägg fast med sniglar hemma i Bromma-trädgården sen.

/ Julia

Lämna en kommentar