Sista dagarna i stan - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Om mig

Sista dagarna i stan

Det är något speciellt med de där sista dagarna i stan innan en lång sommar på landet. Alltid lite stress och lite för mycket inbokat men härligt att pressa ut det allra sista innan semesterlugnet ska komma. Ja eller lugnet vette tusan, jag har två rätt små barn så lugn är väl en definitionsfråga. Vi flyttar kaoset till annan ort helt enkelt.

Annons

Separationsångest när jag ska lämna min trädgård. Hur ska den klara sig utan mig? Hur kommer den se ut när jag kommer hem? Förra året hade rådjuren ätit upp hälften av mina bärbuskar till exempel. Men som tur är bor min mamma i huset över sommaren och ger trädgården kärlek.

Annons
Annons

Vår största fyllde 7 år och fick välja vad vi skulle göra på kvällen. Han valde middag på Diplomat. Himla stor nu helt enkelt.

Annons

Har man en pappa som jobbar med tv så blir man drillad i tv-inspelningar från tidig ålder. Allsång på Skansen var succé. Vi prickade in en ljuvlig sommarkväll och jag fick en påminnelse om hur mysigt det är på Skansen. Uppladdningen för att orka lång kväll stavas givetvis glass för barn och hummertacos för vuxna.

Annons

Hejdå hemma-kontoret.

/ Julia

Lämna en kommentar