Tillbaka efter sommaren - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Om mig, Trädgårdsinredning, Växter

Tillbaka efter sommaren

Annons

Vi landade hemma i Bromma igen för ett par dagar sen. Underbart är det. Lika mycket som jag älskar livet på landet på Gotland njuter jag av att komma hem till huset och trädgården i Bromma, vardag, rutiner, bästa bagerierna, Ålstens stimmiga lilla torg och alla kompisar.

Annons

Massor massor kryddor mötte mig. Och en efterlängtad trädgårdssoffa från Fermob. Fem månader tog det från beställning till leverans. Förklaringen? Tydligen en extrem efterfrågan på deras produkter under det senaste året och fabriken hinner inte riktigt med. Kul för dem, lite mindre kul för mig som hade sett fram emot trädgårdssoffa i maj men fick den i slutet av augusti. Men men, nu är den här och den är underbar. Färgen heter Nutmeg och just nu står den på kvällssolsplatsen framför växthuset, lite inklämd men ska få en lite mer rymlig placering så fort vi har tid att ordna med det.

Annons

Efter en lång sommar borta väntar alltid ett visst mått av trädgårdskaos. Vi har haft underbar hjälp med vattning och gräsklippning både av min mamma och en kille som hjälpt oss lite extra men det där putsandet av perenner och dagliga kärleken blir såklart inte av i samma utsträckning.

Annons
Annons

Nu äter vi tomater och basilika varje dag, förbereder oss för skol- och jobbstart och njuter av att möta en spännande höst.

/ Julia

Lämna en kommentar