Villa La Madonna - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Mat, Om mig

Villa La Madonna

Annons

Efter att vi tillbringat ett par dagar i Santa Margherita Ligure åkte vi tillbaka till ett favoritställe sedan tidigare – Villa La Madonna. Mitt ibland vinrankor och majsfält i Piemonte ligger detta drömhotell. Älskar detta ställe, förutom platsen, maten och atmosfären så blir man så ovanligt fint omhändertagen här.

Annons
Annons
Annons

Börja gärna dagen med en (skeptisk) bebi i bärsele. Går man upp kring klockan 07 så har det inte hunnit bli så varmt ännu och man kan vandra i lugn och ro och ta in de magiska omgivningarna.

Annons
Annons

Rör mig helst inte ut fläcken när jag är här. Äter alla måltider på hotellet och bara njuter. Fick frågan på Instagram om hur många dagar som var lagom att bo här. Mitt svar var 3-4 nätter. Då hinner man äta sig genom menyn, bada massor i poolen och sitta länge länge på aperitivon.

Annons

Pasta pasta spagetti spagetti. Och årets favorit för min del – gnocchi med smörstekt svamp.

Annons
Annons

Fråga mig inte hur många kilo nutella mina barn ätit under de här veckorna för jag vill absolut inte göra den ekvationen.

Annons

Hitta en härligare pool om du kan. Den här poolen har allt.

Annons

Puss och tack Villa La Madonna – vi kommer snart tillbaka. En, EN, bild på hela familjen har vi från den här semestern. Och det tack vare en urgullig tjej som såg mina desperata försök att lyckas samla familjen på en bild och hon kom fram och erbjöd sig att ta den åt oss.

/ Julia

Lämna en kommentar