Louisiane Bench - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Trädgårdsinredning

Louisiane Bench

Jag fyllde år tidigare i veckan och i present av mina föräldrar och syskon fick jag en trädgårdssoffa. Ja eller jag fick pengar till att välja en. Att jag ville ha Fermob’s Louisiane Bench var jag helt på det klara med men oj vad jag har velat kring färgvalet, den finns i så många fina kulörer. Mina topp tre är de här:

Annons

RED OCHRE 20

foto: Länna Möbler
Annons

NUTMEG 14

Annons
foto: Länna Möbler

CEDAR GREEN 02

foto: Länna Möbler

Lyxproblem? Javisst! Men ibland får man väl ägna sig åt dem också. Jag har ganska aktivt bantat ner alla mina inköp under de senaste åren. Jag vill inte köpa, ångra mig, göra mig av med och köpa nytt. Jag vill köpa, älska och låta barnen ärva typ. Och då krävs det lite mer eftertanke. Nu har jag bestämt mig tror jag.. det blir ’NUTMEG’. Jag ser redan fram emot att placera stora planteringskärl i grånat trä intill soffan och plantera uppstammade vinbär och bleklila blommor i dem.

Annons

Håller tummarna för att den röda (och den gröna) får flytta in i något av mina kundprojekt istället. På kundprojektfronten är det full fart just nu, herregud vilket tryck det blir på våren. Många roliga projekt och spännande förfrågningar. Ett litet tips till den som vill ha designhjälp är dock att försöka höra av sig i god tid, då har man så mycket större chans att få hjälp av just den trädgårdsdesigner man önskar.

Trevlig helg!

/ Julia

Lämna en kommentar