Lately - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Om mig, Trädgårdsarkitektur, Växter

Lately

Annons

Klippt ner perenner, rensat i rabatter och satt små frön. Efter en lång och kall vinter har mars levererat sånt ljuvligt vårväder. Jag far runt som en lycklig humla i trädgården och vill aldrig gå in. Tur att jag fått en bebi som ändå helst bara vill sova i sin vagn.

Annons

Ser väldigt mycket fram emot en blandning av grön- och rödbladig basilika i krukorna till sommaren.

Annons

En kväll lagade jag en fjäskig middag till min man. Blev en oxfilé på smörstekt levain med portabello, svartkål och tryffelkräm. Det gick hem big time.

Firade min födelsedag på stan. Med bebi, man och champagne. På bilden ser det kanske ut som att vi hängde bredvid en lastbil.. och det gjorde vi uppenbarligen en liten stund men allra mest njöt vi av solen och utsikten på Strandvägen.

Annons
Annons

Spanat på dessa trädgårdsmöbler från HAY så länge, planerat för dem hos kunder och önskat mig dem och nu ska de äntligen snart flytta in i min egen trädgård – jippii.

Plockat första trädgårdsbuketterna. Först ut snödroppar. Åh vad fina dem är i små vaser inomhus. Allra bäst i favoriten Ekollon från Svenskt Tenn.

Annons

Morgonsolen genom skogen. Morgonkaffet här – min bästa stund. Vår baksida ska fyllas på med växtlighet under våren. Mjuka nivåer skapas med naturtrogna murar/inramningar. Vintergrönt, låga buskar med höstfärger och slingrande klätterväxter comin up.

AT- After trädgård är ett vinnande koncept. Ostar och Moscato d’Asti vin. Barn utan strumpor och skor.

Annons

/ Julia

Lämna en kommentar