Rosor och kärlek - Julia Glanzelius blogg på By RUM

TRÄDGÅRDSARKITEKTUR & TRÄDGÅRDSINSPIRATION

Gotland, Trädgårdsarkitektur, Växter

Rosor och kärlek

Fina fina rosen ’Astrid Lindgren’. Såklart hon ska ha en ljuvlig ljust rosa ros uppkallad efter sig.
Annons

Tack vare att våra kompisar gifte sig så fick vi en extra helg på Gotland i år. En hel helg i Visby fylld av kärlek, morgondopp i havet och promenader i Visby Botan.

Surflogiet – en dröm för alla som älskar att få äta middag med fötterna i sanden och solnedgången on display. Och vem gör inte det.
Annons
Annons
Annons

Visby kryllar av rosor och små nästan gömda trädgårdar. Man ska ju kanske inte kika in hos andra men jag kan inte låta bli, är för nyfiken på hur trädgårdarna ser ut. För mig som älskar kombinationen av gatsten och lummig växtlighet är Visby som en dröm. Jag skulle gärna ha ett litet hus innanför murarna och en tillhörande liten trädgård, vet exakt hur trädgården skulle se ut – lavendel, rosor och stockrosor plus gatsten, kalksten och grånat trä.

Annons
Annons
Har någon brud någonsin varit vackrare? Nej. Absolut inte.
Leva ladorna precis utanför Visby, ett annat härligt gotlandstips.
Studio 54 goes 2022 var temat för kvällen. Lite oklart hur väl vi lyckades tolka detta men vem bryr sig när man får gå på fest utan barn. Tillsammans har vi på bilden alltså hittat barnvakter till totalt åtta barn, det kräver sitt lilla jobb.
Annons

Tog morgonpromenaderna i Visby Botaniska Trädgård, lyx! Tidigt på morgonen var det bara jag och växterna (och Mary som sov i vagnen).

Annons

/ Julia

Lämna en kommentar